Onze aanpak – Kwaliteitsconcept

 • Uw beursdoelstelling als ‘rode draad’
  In onze training garanderen we absolute focus op uw beursdoelstelling. Deze vertalen we naar gewenst gedag van uw standbemanning. De hiervoor noodzakelijke vaardigheden trainen we intensief in.
 • Trainen = Doen!
  De meest voorkomende beurs-situaties trainen we in de vorm van actieve groepsopdrachten en korte rollenspellen. Korte gesprekken, veel oefenen, met veel plezier!
 • Een ‘best practice’ voor iedere situatie
  Voor de meest belangrijke beurs-situaties bepalen we samen met uw team een ‘best practice’ die gemakkelijk toepasbaar is op de beurs.
 • Grondig voorbereid
  Voor iedere beurstraining zoomen we in een persoonlijk gesprek in op uw beursdoelstelling, de ‘triggers’ op uw stand, het gewenste bezoekersprofiel, uw onderscheidend vermogen, de lead-registratie en de follow-up na afloop. Samen met u definiĆ«ren wij de 5 belangrijkste ‘gedragssleutels naar succes’ voor uw standbemanning.
 • Inspirerende en enthousiaste trainers
  Enthousiasme werkt aanstekelijk! En daarom selecteren wij onze trainers op passie, hart voor mensen, doelfocus en zichtbaar enthousiasme. Deelnemers ervaren onze beurstraining als motiverend, leuk en pittig tegelijk!
BROCHURE DOWNLOADEN >>
Nu offerte aanvragen >>

Beurstips & Inspiratie

BeursTip 1 – In 1 minuut weten wie u voor u heeft lees verder >>

BeursTip 2 – Vergeten goud in het gangpad lees verder >>

Alle BeursTips bekijken?
lees verder >>

Heeft u vragen?

BROCHURE DOWNLOADEN >>
Nu offerte aanvragen >>